Loading...
WEB DIZAJN 2018-05-07T16:56:49+01:00

WEB DIZAJN I RAZVOJ WEB APLIKACIJA

Web stranicu moze napraviti svako. Mi gradimo strateška iskustva koja povećavaju kredibilitet, šalju ključne poruke i pretvaraju perspektive u profit.

ISTRAŽIVANJA I STRATEGIJE

ODLUKE VOĐENE DETALJNIM ISTRAŽIVANJIMA I ANALIZAMA

U našem procesu nema slučajnosti – samo strategija utemeljena na istraživanju. Budući da biste ostvarili prihod od svoje firme promijenili svoju industriju, potrebno je čvrsto shvatiti svoje ciljeve, svoje klijente i konkurenciju. Brzo (i lijepo) prelazimo sa upoznavanja na analizu vaseg brenda, korisnika i potrebne obuke. Onda radimo analizu podataka koja će direktno obavijestiti i odrediti ciljane osobe, korisničke procese, strategiju sadržaja, stvaranje sadržaja, pozicioniranje brenda i još mnogo toga.

KREIRANJE SADRŽAJA

UVJERLjIVI, VISOKO INFORMATIVNI SADRŽAJ KA PRAVIM LjUDIMA U PRAVO VRIJEME

Sadržaj se nikada ne stvara u nejasnoj nadi da će doći do pravog cilja ili stvoriti dalju konverzaciju. Umjesto toga, svaka priča, svaki naslov, svaki vizuelni element je nameran i zasnovan je na tačnim preporukama za strategiju sadržaja, razmjenu poruka, UX i preporuke priče. Rezultat je prečišćeni digitalni sadržaj koji se angažuje, ubeđuje i konačno pretvara ciljnu publiku i raste vaše poslovanje.

DIZAJN

DIZAJN VOĐEN SADRŽAJEM

Dekoracije ne dovode nove klijente vec sadržaj. Promjena sadržaja koji se temelji na tekstu u vizualno dizajnerske elemente(oblik teksta) može rezultirati nerealnim očekivanjima klijenata pri korišćenju pravih podataka umjesto primjera. Dopuštamo našim dizajnerima da modele dizajniraju elemente prema sadrzaju što može dovesti do interesantnih elemenata koji bez sadržaja ne bi mogli biti kreirani.

RAZVOJ I POKRETANjE

BRZI WEB SAJTOVI, PRILAGODLJIVI ZA SVE KOJI SU JEDNOSTAVNI ZA AŽURIRATI I SPREMNI ZA SVAKU POTREBU KLIJENTA

Da, naši su sajtovi atraktivni, dobro zamišljeni i prilagodljivi – ali su također izuzetno dobro oblikovani. Od složenih rješenja e-trgovine na upotrebu alata i API-ja treće strane, nastojimo razviti web stranicu koja besprijekorno funkcionira, pojačava vaš brend i pruža očekivanja korisnika.

TREBA VAM NOVI WEB SAJT?

Spremni ste za novi projekt ili vas zanima čime se bavimo? Pošaljite nam zahtjev ili pitanje, sa zadovoljstvom ćemo vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.

[recaptcha]